måndag 26 mars 2012

Östgötakatterna

Foto: Malin Johansson


Östgötakatterna håller på med en koloni just nu som kallas A-kolonin. De är i stort behov av pengar för kastreringar mm och jourhem, permanenta hem men också läkehem dit katterna får komma efter kastreringen.
Dessa katter verkar inte vara helt skygga utan bara riktigt blyga så med rätt tålamod och mjukt bemötande kan de snart kunna bli sociala missar, men samtidigt är det viktigt att veta att man inte får hem en helt tam misse utan man måste ha förstående att dessa katter behöver sin tid att lita på människor.
Gå gärna in på deras blogg och läs, där finns även berättelser från läkehemmen, framgånmgar med missarna och allt. De är helt underbara missar som verkligen behöver komma in i värmen.

Därför har jag bestämt att den första utbetalningen från Hjärtetassen ska tillfalla A-kolonin i Östgötakatterna och de kommer att få 1000 kr som de kan använda på kastreringar. Det blir i alla fall en honkastrering och inga mer bebbar för den.

Är ni intresserade att hjälpa Malin med Östgötakatterna och ni bor i närheten, vill adoptera en missa kontakta henne. det är verkligen en tjej vars hjärta slår många extraslag för dessa missar.

1 kommentar:

  1. Tack snälla Hjärtetassen för att ni stöttar oss för att kunna kastrera, vaccinera och id-märka missarna o avmaska såklart :)

    <3 till dig!

    Kram
    Malin

    SvaraRadera